in

Έκκληση για οικονομική στήριξη τραυματισμένης αγωνίστριας από τις Σκουριές

Έκκληση για οικονομική στήριξη τραυματισμένης αγωνίστριας από τις Σκουριές

Κάλεσμα για οικονομική στήριξη μέλους του κινήματος ενάντια στο χρυσό που τραυματίστηκε στην πορεία στις Σκουριές μετά από επίθεση της αστυνομίας κάνει η επιτροπή αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στις εξορύξεις χρυσού .

“Η συναγωνίστρια Γεωργία Καρακωνσταντινίδου που στις 23/8 πήρε μέρος στη διαδήλωση ενάντια στην εξόρυξη χρυσού δέχτηκε βίαιη επίθεση από τις ομάδες καταστολής με αποτέλεσμα να της σπάσουν το πόδι.

Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο και τώρα βρίσκεται σε κέντρο αποθεραπείας όπου θα χρειαστεί να νοσηλευθεί για 30 ημέρες. Λόγω του ότι η συναγωνίστρια είναι άνεργη δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταποκριθεί στην δαπάνη για την πληρωμή των νοσήλειων. Το ποσό που θα χρειαστεί είναι περίπου 1000€. 

Όπως υπήρξε άμεση ανταπόκριση στην έκκληση για αιμοπετάλια έτσι και τώρα γίνεται κάλεσμα σε επιτροπές αγώνα, συλλογικοτητες, αλλά και άτομα για κάποια μικρή οικονομική βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Είναι υποχρέωση μας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.    
               

Για πληροφορίες καλέστε τα τηλέφωνα
6948528565 
6974407702

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ευρώπη φρούριο για χιλιάδες πρόσφυγες. Κλειστά σύνορα και χρήση δακρυγόνων στη Σλοβενία

55 νεκροί Κούρδοι από επίθεση της τούρκικης αεροπορίας στο βόρειο Ιράκ