Συνεχίζει με δηλώσεις και συνεντεύξεις του να προκαλεί και να κάνει επίθεση σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Πανούσης, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο Γ. Πανούσης θεωρείται ξένο σώμα από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η λογική του παραπέμπει σε προηγούμενες κυβερνήσεις.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm το πρωί της Δευτέρας, ο κ.Πανούσης κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να «εκδιώξει τους ακροαριστερούς», παραπέμποντας στις ενέργειες του Ανδρέα Παπανδρέου.
«Δεν είναι δυνατόν να με βρίζουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε. Ή θα φύγουν αυτοί ή θα φύγω εγώ. Ο Τσίπρας πρέπει αφου ολοκληρωθεί η συμφωνία να διώξει ορισμένους. Το έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου μια χαρά, γιατί να μην το κάνει και ο Τσίπρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός.
Σημείωσε ακόμη ότι «αν πάμε στις εκλογές μετά τη συμφωνία ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αποκλείσει όσους δεν την ψήφισαν».
Ο κ. Πανούσης το πρωί της Κυριακής εμφανίστηκε στην τηλεόραση του Mega ως οπαδός της γραμμής του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλώνοντας ότι μια επώδυνη συμφωνία θα τη στηρίξει ο κόσμος, αλλά τη ρήξη δεν θα τη στηρίξει κανένας.
Διαβάστε επίσης: Γ. Πανούσης: Ξένο σώμα για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ
Photo Credit: Nikos Libertas/ SOOC