in

Ποτάμι χωρίς Θεοδωράκη το μάζεμα των Παπανδρεϊκών

Ποτάμι χωρίς Θεοδωράκη το μάζεμα των Παπανδρεϊκών

Πολύ κακό για το τίποτα στη συγκέντρωση των νεολαίων του Γιώργου Παπανδρέου που διοργανώθηκε στο Βελλίδειο το απόγευμα της Παρασκευής. Οι τρείς ομιλητές, που αποφασίστηκαν την τελευταία στιγμή, Στεφ. Παραστατίδης. Π. Λαμπρογιάννης και Όλγα Κετεκίδου περιορίστηκαν στο να κάνουν κριτική στην τωρινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας την ότι έχει μετατρέψει το κόμμα σε “παρακολούθημα” της  Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, μέσα σε “ποταμίσιο” κλίμα μίλησαν για την αυτοοργάνωση του δικτύου και την κινητοποίηση νέων που θα συμμετέχουν στο εγχείρημα, του οποίου οι πολιτικοί στόχοι δεν είναι διόλου ξεκάθαροι κάνοντας παράλληλα κριτική στην Αριστερά και κυρίως στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως είναι μια ανεύθυνη δύναμη που λαϊκίζει και είναι επικίνδυνη για τον τόπο.

Η φήμη ότι θα παρευρισκόταν και θα μιλήσουσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου δεν επιβεβαιώθηκε ενώ ανάμεσα στα περίπου 400 άτομα που βρέθηκαν στο χώρο ήταν η δημοτική σύμβουλος Καλαμαριάς, Μαρία Παυλίδου καθώς και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Το Σάββατο στην Άφυτο της Χαλκιδικής θα πραγματοποιηθεί workshop της δικτύωσης των νεολαίων του Γιώργου Παπανδρέου.

Διαγράφουν τον Γιώργο – Στους δρόμους ο λαός του ΠΑΣΟΚ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

3+1 εκδηλώσεις την Παρασκευή και το Σάββατο στο Κοινωνικό Κέντρο/Στέκι Μεταναστών