in

Βενεζουέλα: Σκότωσαν κυβερνητικό βουλευτή και τη γυναίκα του

Βενεζουέλα: Σκότωσαν κυβερνητικό βουλευτή και τη γυναίκα του

Το νεότερο μέλος της Βουλής της Βενεζουέλας δολοφόνησαν άγνωστοι, μαζί με τη σύντροφό του, μέσα στο σπίτι του στην πρωτεύουσα της χώρας, το Καράκας.

Ο 27χρονος Ρόμπερτ Σέρα και η σύντροφός του, Μαρία Χερέρα, βρέθηκαν δολοφονημένοι την Τετάρτη το βράδυ.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μιγέλ Ροντρίγκεζ Τόρες, τόνισε ότι «οι δυο τους δολοφονήθηκαν με αχρείο τρόπο στην οικία τους, η γυναίκα στον κάτω όροφο και ο Ρόμπερτ Σέρα στον επάνω», προσθέτοντας ότι τα αίτια της διπλής δολοφονίας είναι άγνωστα. Τη θλίψη του εξέφρασε, μέσω Twitter, και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο γράφοντας «Μεγάλος πόνος μας έπληξε με την δολοφονία του Ρόμπερτ Σέρα».

Ο Σέρα, βουλευτής του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος, ήταν γνωστός για τους παθιασμένους λόγους του.

Σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η Βενεζουέλα είναι η χώρα με το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό εγκληματικότητας σε καιρό ειρήνης μετά την Ονδούρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εξουδετερώθηκε βόμβα στο Χρηματιστήριο

Εντοπίστηκε γιάφκα στο Βύρωνα