in

Ο Τρελαντώνης ξαναχτυπά! – Παραλήρημα του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες

Ο Τρελαντώνης ξαναχτυπά! – Παραλήρημα του Πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες

“Ποῦ πῆγε πάλι αὐτὸ τὸ παιδί!”

Με αυτή τη φράση αναρωτιούνται οι ήρωες του γνωστού μυθιστορήματος της Πηνελόπης Δέλτα, προγιαγιάς του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, για τον πρωταγωνιστή του μυθιστορήματος “Αντώνη”.

“Τι είπε πάλι ο άνθρωπος!!”. Αυτή είναι η φράση που χρησιμοποιούμε σήμερα για τον τρελό Αντώνη που διοικεί τη χώρα. Είναι απορίας άξιος πως η αστική τάξη που έχει την πολιτική εξουσία, όπως λέμε κι εμείς οι κομμουνιστές έχει αυτόν τον άνθρωπο για κορυφαίο εκπρόσωπο της.

Για να εξηγούμαστε, ο πρωθυπουργός, από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται, με περισσό θράσος υποστήριξε ότι η ανάπτυξη έρχεται και μάλιστα.. στρίβει στη γωνία! “Να τη πετιέται”, όπως θα έλεγε και ο σύντροφος Γιάννης Ρίτσος. Μάλιστα επεξηγηματικά είπε ότι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής και ξεκινάμε τον καινούριο χρόνο με νοικοκυρεμένα τα οικονομικά μας και έχοντας επανακτήσει την πληγωμένη μας αξιοπιστία, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Πάνω από όλα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα της ανεργίας… το 2014 θα ξεκινήσει η αποκατάσταση των αδικιών.”

Ετοιμαστείτε λοιπόν οι αδικημένοι να αποκατασταθείτε! “Έχουν να γίνουν πολλά” είπε με νόημα ο Αντώνης Σαμαράς στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της Συνόδου.

Επίσης ο πρωθυπουργός μας ενημέρωσε ότι αντίπαλος για αυτόν και τη χώρα είναι η ανεργία και όχι ο Τσίπρας.. “Δεν κοιτάω μπροστά μου τις εκλογές που έρχονται κοιτάω κατάματα τον άνεργο και θέλω να του δώσω δουλειά. Αν τον κ. Τσίπρα τον ενδιαφέρει να μαζέψει άλλον έναν άνεργο και μετά να μην ξέρει τι να τον κάνει αυτό δεν με ενδιαφέρει. Αυτός έχει αντίπαλο τον τόπο του.”

Κι όλο αυτό το παραλήρημα από έναν άνθρωπο που θα αναλάβει την ηγεσία της Ευρώπης για το πρώτο εξάμηνο του 2014 την ίδια ώρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο έχει γίνει μπάχαλο με διατάξεις που μπαίνουν και βγαίνουν στις εισηγήσεις του Στουρνάρα και του Χατζηδάκη και την στρωμένη δουλειά του προηγούμενου διαστήματος κοντεύουν να την τινάξουν στον αέρα. Φανταστείτε τον Σαμαρά επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες να αντικρίζει την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να ζητάει το κεφάλι του Στουρνάρα..

Να επαναλάβω πως είναι άξιο απορίας το πως ο πρόεδρος της ΠΟΛ.ΑΝ. βρίσκεται σε αυτή τη θέση κι έχει χρεωθεί να σώσει το αστικό μπλοκ από την κατάρρευση. Βέβαια η ιστορία μας κλείνει το μάτι και μας θυμίζει ότι κι ο Τσάρος το 1917 δεν ήταν λιγότερο ανόητος από τον δικό μας Αντώνη καθώς δεν μπόρεσε ποτέ να αντιληφθεί τι συνέβαινε γύρω του και να χειριστεί τη διάσωση του συστήματος εξουσίας της εποχής του.

Αυτά τα λίγα. Προλετάριοι όλης της Ευρώπης ενωθείτε ενάντια στον Αντώνη και στους Ευρωπαίους ομολόγους του για να τους ανατρέψουμε

Ο Ινστρούχτορας

Υ.Γ: Οι συντάκτες του alterthess μου ανέθεσαν να γράψω εγώ την είδηση για τις δηλώσεις Σαμαρά γιατί αυτή την ώρα έχουν ανοίξει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντάνε για την ανάπτυξη που έρχεται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Ανοίγει τη ψαλίδα ο ΣΥΡΙΖΑ-Αέρας 5% σε νέα δημοσκόπηση