Αλ. Μητρόπουλος: Το φθινόπωρο της ανατροπής είναι κοντά

"Μόνη διέξοδος η κυβέρνηση της Αριστεράς"

Το φθινόπωρο της ανατροπής μετά τη βαρβαρότητα του τελευταίου μνημονιακού θέρους είναι κοντά προβλέπει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Μητρόπουλος κάνοντας λόγο για νέο κύκλο εργασιακής βαρβαρότητας από τη μνημονιακή κυβέρνηση.

Ο ίδιος εκτιμά πως η μόνη διέξοδος στο "βαθύ σκοτάδι του Μνημονίου" είναι οι εκλογές "η νωπή εντολή, η κυβέρνηση της Αριστεράς"

Ο Αλ. Μητρόπουλος τονίζει ότι η  «η κατάργηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων που θα εκτινάξει την ανεργία σε ποσοστό πάνω από 30%, η νέα μείωση του κατώτατου μισθού, οι μαζικές απολύσεις στις Τράπεζες, η διαθεσιμότητα ακόμη και υψηλής εξειδίκευσης προσωπικού, η δήθεν αξιολόγηση που αναζητά υπεράριθμους προς απόλυση, η κατάργηση ευαίσθητων Κοινωνικών Υπηρεσιών, Δημοσίων Φορέων και οργανικών θέσεων με ΠΔ, αποκαλύπτουν ότι το σχέδιο της κυβέρνησης και της τρόικας είναι η εξαθλίωση και η λεηλασία του ελληνικού λαού και όχι η σωτηρία του. Η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δανειστών και όχι του περήφανου λαού που τους εξέλεξε». Για τον ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ, η Αριστερά σε νέα καθήκοντα και υψηλή ευθύνη θα δώσει ελπίδα και όραμα στον λαό μας.