in

ΛΑΕ: Τα «hot spots» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνιμα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην ελληνική επικράτεια

ΛΑΕ: Τα «hot spots» δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνιμα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην ελληνική επικράτεια

«Βγάζω φλας αριστερά και στρίβω δεξιά», η νέα πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και για το Προσφυγικό, σχολιάζει η Λαϊκή Ενότητα.

«Πίσω από τις δηλώσεις συμπάθειας για τους πρόσφυγες πολέμου και τους μετανάστες, η  δημιουργία hot spots στην Ελλάδα όπου θα γίνεται η επιλογή όσων έχουν «πιθανότητες» να γίνουν δεκτοί σε ευρωπαϊκό έδαφος, σε συνδυασμό με την ενίσχυση των δυνάμεων της FRONTEX και την παραχώρηση σε αυτές καίριων αρμοδιοτήτων για την αστυνόμευση των συνόρων και τη διαδικασία επιλογής, είναι βέβαιο ότι θα μεταβάλει τη χώρα μας σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και θα πριμοδοτήσει πολιτικές καταστολής και απελάσεων σε βάρος όσων δεν θα πληρούν τα ταξικά κριτήρια επιλεξιμότητας που έχουν ήδη θέσει  πολλές χώρες της Ε.Ε», προσθέτει στην ανακοίνωσή της.

«Η πολιτική αυτή θα ενισχύσει τα δίκτυα της παράνομης διακίνησης των προσφύγων και θα συνεχίσει να μεταβάλει το Αιγαίο σε πλωτό νεκροταφείο», αναφέρεται επίσης..

«Μόνη λύση είναι η καθιέρωση ασφαλών διόδων διέλευσης των αιτούντων άσυλο προς τους ευρωπαϊκούς προορισμούς τους και η κατάργηση της Ευρώπης – Φρούριο και των Κανονισμών του Δουβλίνου», καταλήγει η Λαϊκή Ενότητα.
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσιρώνης: Αξιοποίηση του Ελληνικού με βάση την πρόταση του ΕΜΠ

Θετικός σε πρόταση για τηλεμαχία δηλώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας