in ,

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την επέμβαση της αστυνομίας στην Ικτίνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την επέμβαση της αστυνομίας στην Ικτίνου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης με ανακοίνωση του καταγγέλλει την απαράδεκτη ενέργεια των αστυνομικών δυνάμεων να επέμβουν, το βράδυ της Τετάρτης 20 Μαΐου, στον πεζόδρομο της Ικτίνου και αδικαιολόγητα να προσάγουν δεκάδες νεαρούς και νεαρές που καθόντουσαν στα παγκάκια και τα πεζούλια.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει θέση υπέρ του δημοσίου χώρου και της κοινόχρηστης χρήσης του από τους πολίτες και ενάντια στην κατάχρηση του από τις επιχειρήσεις και τα τραπεζοκαθίσματα” αναφέρει η ανακοίνωση.

“Είναι τουλάχιστον προκλητικό την ώρα που η νεολαία της πόλης, η οποία υποφέρει από τα οξυμένα κοινωνικά προβλήματα, διεκδικεί την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου, οι δυνάμεις καταστολής να προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, από τις  χειρότερες στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας” καταλήγει η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Α’ Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μ. Γλέζος: Να βγει ο λαός στον δρόμο και να σταθεί δίπλα στην κυβέρνηση

Διαρροή εγγράφου δείχνει συμφωνία και έκτακτο Eurogroup