in

Στην Κίνα Γ. Δραγασάκης και Ν. Κοτζιάς

Στην Κίνα Γ. Δραγασάκης και Ν. Κοτζιάς

Επίσημη επίσκεψη στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας πραγματοποιεί το διάστημα 25-28 Μαρτίου 2015 ελληνική κυβερνητική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη αξιωματούχων της νέας ελληνικής κυβέρνησης στη Λ.Δ της Κίνας, η οποία έχει ως στόχο την ενίσχυση των διμερών οικονομικών σχέσεων ιδίως στους τομείς των επενδύσεων και των εξαγωγών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έχουν προγραμματιστεί οι εξής συναντήσεις:

–    Την Τετάρτη 25 Μαρτίου μεταξύ του Έλληνα Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και του Κινέζου ομόλογού του Wang Yi.
–    Την Παρασκευή 27 Μαρτίου μεταξύ του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και του Κινέζου αναπληρωτή Πρωθυπουργού Ma Kai. Την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή έναρξης του έτους «Θαλάσσιας Συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας 2015».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Kατεπείγουσα εξέταση τουελληνικού αιτήματος για το 1,2 δισ. από το ΤΧΣ ζητά ο Γ. Ντάισελμπλουμ

Απόδοση ευθυνών για τον θάνατο του ναυτεργάτη ζητεί η ΓΣΕΕ