Την κοινή εκλογική κάθοδο της Δημοκρατικής Αριστεράς με το κόμμα «Πράσινοι – Αλληλεγγύη» στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αποφάσισαν η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος. Προτεινόμενος τίτλος του ψηφοδελτίου είναι το «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά».
Ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε αμέσως μετά την απόφαση με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Διαρκούς Συνεδρίου ότι η συνεργασία θα βασίζεται «σε κοινό πρόγραμμα, με συγκεκριμένες προγραμματικές θέσεις, με πολιτικό περιεχόμενο διεκδικήσεων για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για τους πολίτες αυτού του τόπου. Με ένα πρόγραμμα υπεύθυνο, με ένα πρόγραμμα το οποίο διεκδικεί την πολιτική αλλαγή στη χώρα, με σταθερότητα και ευθύνη».
Οι λεπτομέρειες της εκλογικής συνεργασίας θα δημοσιοποιηθούν μετά το πέρας των συνομιλιών αντιπροσωπειών των δύο κομμάτων, τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
Photo Credit: Menelaos Myrillas/ SOOC
Διαβάστε επίσης:
Δεν θα είναι υποψήφια με την ΔΗΜΑΡ η Ασ. Ξηροτύρη
