in

ΧΑ: Επίθεση στον Σαμαρά με νέα υποκλαπείσα συνομιλία

ΧΑ: Επίθεση στον Σαμαρά με νέα υποκλαπείσα συνομιλία

Νέο ηχητικό αρχείο με τον Αντώνη Σαμαρά φέρνει στη δημοσιότητα η Χρυσή Αυγή την μέρα που πήγε ο Η. Κασιδιάρης για την ψήφιση της άρσης ασυλίας του.

Η Χρυσή Αυγή επιδιώκει να δείξει πως οι διώξεις των βουλευτών της είναι πολιτικές, ενώ όλα τα δεδομένα λειτουργούν ως υποστήριξη στο βασικό βίντεο της συνομιλίας του πρώην Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, Τ. Μπαλτάκου, με τον χρυσαυγίτη βουλευτή, Η. Κασιδιάρη.

Λίγη ώρα μετά την δημοσίευση ο Κασιδιάρης από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής εξαπέλυσε επίθεση στον Α. Σαμαρά ότι παρεμβαίνει προσωπικά στη δικαιοσύνη και έκανε λόγο για τα ηχητικά “ντοκουμέντα” που αποδεικνύουν τα λεγόμενά του.

«Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια τους τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει». Το απόσπασμα αυτό που ανέγνωσε ο Κασιδιάρης έχει αναρτηθεί σε ρωσικά και κινεζικά δίκτυα και όπως εξήγησε ο ίδιος αμέσως μετά από αυτή την εντολή ο ανακριτής προφυλάκισε τους Μπούκουρα, Γερμενή, Ηλιόπουλο.

Την άρση ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη και τριών ακόμη βουλευτών αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής.

Για την υπόθεση Μπαλτάκου και το προϊόν παράνομης βιντεοσκόπησης η Βουλή αποφάσισε να κάνει δεκτό το αίτημα της εισαγγελικής Αρχής για την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής με ψήφους 219 υπέρ, 18 κατά και 1 «παρών».

*Φωτό αρχείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Φ. Ραγκούσης: Ο Ρωμανός δεν θα προδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο κόσμος

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές του Εβρου λόγω πλημμυρών