in

Σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τον “κουμπαρά”

Σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα για τον “κουμπαρά”

Στον εισαγγελέα έχει κληθεί την Πέμπτη για εξηγήσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως “κανένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μιλήσει για αργυρώνητους βουλευτές, παρά μόνο κυβερνητικά στελέχη”.

Μιλώντας στο Βήμα FM o Π. Σκουρλέτης είπε ότι αν κάποιος επιλέξει να έχει την ευαισθησία να διαψεύσει τέτοιου είδους δημοσιεύματα, θα έπρεπε εδώ και ένα μήνα που έχει βγει το συγκεκριμένο δημοσίευμα να βγει και να το διαψεύσει. Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, η κυβέρνηση δείχνει πως επιθυμεί να δημιουργήσει τεχνητή ένταση για να συγκαλύψει “το καινούργιο φιάσκο στην υπόθεση του ΔΝΤ και στην αφήγηση περί αποχώρησης από το Μνημόνιο”.

Την ίδια ώρα δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, διευθυντής της εφημνερίδας Kontra News, κλήθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλος και έδωσε εξηγήσεις σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας οτι επιχειρηματίες συγκεντρώνουν χρήματα για να δωροδοκήσουν βουλευτές, προκείμενου να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Λιάτσος επικαλέστηκε ενώπιον του εισαγγελέα το δημοσιογραφικό απόρρητο και δήλωσε χαρακτηριστικά: “καλώς διατάχθηκε η δικαστική έρευνα. Θα αναζητηθεί η αλήθεια και ελπίζω να υπάρχουν αποτελέσματα. Είναι σε εξέλιξη η δικαστική έρευνα και δεν μπορώ να αποκαλύψω τι κατέθεσα. Επικαλέστηκα το δημοσιογραφικό απόρρητο, αλλά θεωρώ την πηγή μου απολύτως αξιόπιστη”.

Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν κληθεί να καταθέσουν από τον εισαγγελέα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβελης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμενος και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης. Ενδέχεται να κληθεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσιπρας,

Για αύριο έχουν κληθεί να καταθέσουν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πανος Σκουρλετης και ο διευθυντής του γραφείου του Αλ. Τσίπρα, Νικος Παππας και την ερχόμενη Δευτέρα θα εξεταστεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Νικος Κωνσταντοπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ανοιχτή συνέλευση – προβολή για την αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη

Σερζ Λατούς: Οικοσοσιαλισμός ή βαρβαρότητα