in

Έρχονται καταργήσεις και οργανισμών του Υπ. Μεταφορών

Έρχονται καταργήσεις και οργανισμών του Υπ. Μεταφορών

Έρχονται απολύσεις υπαλλήλων και καταργήσεις ή συγχωνεύσεις οργανισμών στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Αυτό επιβεβαίωσε από το Megaο κ. Χρυσοχοϊδης ο οποίος δήλωσε πως το δημόσιο «έχει την ατυχία να έχει πάρα πολλές ΔΕΚΟ που χρηματοδοτούνται από το κράτος» και προσέθεσε πως «έχουν στηθεί πάρα πολλοί οργανισμοί που κάνουν παράλληλα πράγματα». Επιπλέον έκανε γνωστό πως έχει ξεκινήσει εδώ και μία εβδομάδα αξιολόγηση των δομών, των αναγκών και του προσωπικού, ώστε «να φύγουν αυτοί που δεν είναι αναγκαίοι».

«Θα πρέπει να αποφύγουμε να αγγίξουμε οργανισμούς που παρέχουν καθημερινό έργο, όπως είναι οι συγκοινωνίες ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών» πρόσθεσε.

Τέλος ουπουργός Μεταφορών εξήγησε ότι η «δεξαμενή» των προς αποχώρηση υπαλλήλων είναι στους κατασκευαστικούς οργανισμούς που «εκ των πραγμάτων πρέπει να συγχωνευθούν» και αναφέρθηκε στην ΕΡΓΟΣΕ, το Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ), την Αττικό Μετρό, Εγνατία, οι οποίες «πρέπει να συγχωνευθούν και έχουν προσωπικό που χρειάζεται επαναξιολόγηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Άδωνις είναι σουπιά και το ΠΑΣΟΚ σουπίτσα

ΟΛΜΕ: Όχι στην εφαρμογή της αξιολόγησης