in

Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για την κακοποίηση του βαρυποινίτη Ιλια Καρέλι

Συνεχίζεται η προκαταρκτική εξέταση για την κακοποίηση του βαρυποινίτη Ιλια Καρέλι

Συνεχίζεται  η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Άμφισσας Νίκος Αντωναράκος για την κακοποίηση του Αλβανού βαρυποινίτη Ιλια Καρέλι. Ήδη έχουν καταθέσει σωφρονιστικοί υπάλληλοι αλλά και αστυνομικοί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Ναυτεμπορική οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές του Μαλανδρίνου  έχουν προσκομίσει σειρά έγγραφων στοιχείων  από τα οποία, κατά την εκτίμησή τους, προκύπτει  ότι το έγκαυμα στο χέρι του κρατούμενου δεν έγινε όσο ήταν  στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι  το  σημάδι αυτό στο χέρι δεν το είχε ούτε κατά την μεταγωγή του ενώπιον των δικαστικών αρχών. Ωστόσο, όταν ο κρατούμενος οδηγήθηκε στο ΑΤ Ιτέας, οι αστυνομικοί συνέταξαν έκθεση  στην οποία καταγράφεται ότι κατά την  μεταγωγή του εκεί ο κρατούμενος είχε πρήξιμο στο μάτι και μώλωπες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κατά των διδάκτρων στα ΑΕΙ. Του Κώστα Σταμάτη

Παρουσίαση θέσεων από τη «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη»