in

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η κεντρική εκδήλωση  του συνδυασμού «ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται τα μέλη και τα στελέχη του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ενόψει της εκδήλωσης παρουσίασης των θέσεων και των ψηφοδελτίων του συνδυασμού στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης από τους επικεφαλής του σχήματος Φώτη Κουβέλη και Νίκο Χρυσόγελο.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει στις 11.30 π.μ. του Σαββάτου 17 Ιανουαρίου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Βασίλης Βασιλικός, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής και στη Β’ Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιήσει επισκέψεις στη Σίνδο και τη Χαλάστρα. Στις 6 μ.μ. θα συναντηθεί με το δήμαρχο Δέλτα Μίμη Φωτόπουλο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον οικισμό Ρομά στη Χαλάστρα.

Τέλος, ο Φ. Κουβέλης θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση που διοργανώνουν φίλοι του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΟΙ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στη Χαλάστρα (πρώην Δημαρχείο).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Σε εξέλιξη η διαμαρτυρία στο Χοντρό Δέντρο στη Χαλκιδική