in

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το Norman Atlantic

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το Norman Atlantic

Επίσπευση της της διαδικασίας για τη διερεύνηση του ναυτικού δυστυχήματος του πλοίου «Norman Atlantic» ζητά με έγγραφό του από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ήδη, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κινήσει τις διαδικασίες και η υπόθεση ανατέθηκε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά, η οποία διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για δύο κακουργήματα: Για διατάραξη της υδάτινης συγκοινωνίας, από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και από την οποία επήλθε θάνατος, αλλά και για εμπρησμό.

Ο φάκελος για τη διενέργεια προανάκρισης δόθηκε στον λιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το καπιταλιστικό Κράτος της Μεταπολίτευσης: από τον «αυταρχικό κρατισμό» στην «κατάσταση εξαίρεσης», του Χριστόφορου Βερναρδάκη

Αλλαγή χρονιάς στην ελεύθερη και αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ3