Το Σπίτι Δεν Είναι Ασφαλές Για Όλες

Στο πλαίσιο της καμπάνιας της Καμίας Ανοχής «Το Σπίτι Δεν Είναι Ασφαλές Για Όλες» γίνεται κάλεσμα συμμετοχής σε διαδικτυακή δράση. «Σε καλούμε να συμμετέχεις και εσύ στο Social Media Storming Weekend, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Απρίλη για να δώσουμε ορατότητα και στήριξη στις επιζώσες έμφυλης ή/και ενδοοικογενειακής βίας, γυναίκες, θηλυκότητες, ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα, ανάπηρες/α και παιδιά που, εν μέσω πανδημίας και περιορισμού της κυκλοφορίας, είναι εγκλωβισμένες/α σε κακοποιητικό περιβάλλον με σημαντικές επιπτώσεις για τη σωματική και ψυχική τους υγεία» τονίζεται στο κάλεσμα.

Η συλλογικότητα «Καμία Ανοχή» απαιτεί άμεση δράση για την έμφυλη ή/και ενδοοικογενειακή βία με:
• επίταξη ξενοδοχείων ως ξενώνων
• μη αναστολή εκδίκασης υποθέσεων έμφυλης βίας,
• λειτουργία live chat στη γραμμή SOS 15900,
• ενίσχυση και πολλαπλασιασμό της παροχής στήριξης μέσω τηλεργασίας από τα Συμβουλευτικά Κέντρα 24/7
• οικονομική ενίσχυση επιζωσών.

Social Media Storming Weekend
Οδηγίες απλές:

1.Φτιάξε με τα δικά σου υλικά ‒πικέτες, κόλλες Α4, στυλό, χρώματα, γκλίτερ‒ ένα γραπτό μήνυμα ευαισθητοποίησης, προτροπής και στήριξης προσθέτοντας τα hashtags #HomeIsNotSafe4All, #ΚαμίαΜόνη #ΚαμίαΑνοχή, διανθίζοντας ή όχι με #GenderBasedViolence #BreakTheSilence #EndTheViolence.

2. Βγάλε μια φωτογραφία με το δημιούργημά σου.

3. Ανέβασέ την στα social media (facebook, instagram, twitter) με τα hashtags #HomeIsNotSafe4All, #GenderBasedViolence #BreakTheSilence #EndTheViolence #ΚαμίαΜόνη #ΚαμίαΑνοχή και όποιο άλλο μήνυμα θέλεις μαζί με το link της καμπάνιας για τη συλλογή υπογραφών https://bit.ly/33YJQgR. ✊

4. Προαιρετικά αλλά ιδανικά, προ(σ)κάλεσε φίλ@ σου με τη γνωστή διαδικασία του ταγκαρίσματος @___να γράψουν το μήνυμά τους.

Εκφράσου όπως αλλιώς θέλεις!

Βοήθησε μας να κάνουμε την φωνή μας πιο δυνατή προωθώντας και διαδίδοντας την καμπάνια μας.

Μην ξεχάσεις να υπογράψεις κι εσύ!
Εδώ: https://bit.ly/33YJQgR !

Φεμινιστική Συλλογικότητα Καμία Ανοχή