in

Όλ. Γεροβασίλη: Η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι κόμμα της Δημοκρατίας ή συνιστώσα της ακροδεξιάς

Όλ. Γεροβασίλη: Η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι κόμμα της Δημοκρατίας ή συνιστώσα της ακροδεξιάς

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βίαιη επίθεση που δέχτηκε ο κος Κουμουτσάκος έξω από το Κοινοβούλιο», ανέφερε σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, για την επίθεση που δέχθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουτσάκος.

«Είδαμε τις τελευταίες μέρες να τροφοδοτείται, να διαμορφώνεται ένα κλίμα από αυτούς που παραδοσιακά φλερτάρουν με την ακροδεξιά. Για  παράδειγμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο twitter, υπήρχε ανάρτηση του κου Γεωργιάδη, να δηλώνει, να λέει ότι οι Πόντιοι θα ζητήσουν το κεφάλι του κ. Φίλη επί πίνακι», προσθέτει.

«Όποιος φλερτάρει με την ακροδεξιά και τροφοδοτεί το μίσος, τη μισαλλοδοξία, τον εθνικισμό, τελικά γίνεται ο ίδιος θύμα», σημειώνει επίσης, προσθέτοντας: «Επομένως, οι ακροδεξιοί δεν βρήκαν το κεφάλι του κ. Φίλη το απόγευμα και πήραν του κου Κουμουτσάκου».

«Θα πρέπει η ΝΔ να αποφασίσει αν είναι ένα κόμμα της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού ή αν είναι απλά μια συνιστώσα της ακροδεξιάς», καταλήγει.

Photo Credit: Nikos Libertas/ SOOC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Την παραίτηση του Nίκου Φίλη ζήτησε ο Ευ.Μεϊμαράκης

Εκλογές βίας και νοθείας υπό την σκιά του ISIS και του σουλτάνου Ταγίπ. Της Έμμυς Καρίμαλη