Επαγγελματίες αθλητές έφτιαξαν γηπεδάκια στο «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Πρωτοβουλία που κερδίζει το χειροκρότημα από 77 επαγγελματίες αθλητές, οι οποίοι αναμόρφωσαν ολόκληρο τον εξωτερικό χώρο στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, φτιάχνοντας γηπεδάκια για τα παιδιά! 

Το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον Καρέα στεγάζει 26 παιδιά και η κίνηση που έγινε από τους «77 ανεξάρτητους επαγγελματίες του αθλητισμού», όπως υπογράφουν χαρακτηριστικά την επιστολή τους, αλλάζει την καθημερινότητά τους! 

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι αθλητές πήραν την πρωτοβουλία και αναμόρφωσαν όλη την αυλή του σπιτιού, τοποθετώντας χλοοτάπητα και δημιουργώντας γηπεδάκι ποδοσφαίρου, βόλεϊ και μπάσκετ, ενώ χάρισαν στα παιδιά τραπέζι πινγκ-πονγκ!

Με μια εκπληκτική επιστολή οι ίδιοι αναφέρθηκαν στην πρωτοβουλία, αλλά δεν θέλησαν να γίνει γνωστό κάποιο άλλο στοιχείο για τις ταυτότητές τους, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν τους ενδιέφερε η προσωπική προβολή, αλλά η ουσία. 

Αν μη τι άλλο, μια κίνηση γεμάτη ελπίδα, που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του αθλητισμού!

Αναλυτικά η επιστολή των αθλητών: 

Η ψυχή του ανθρώπου μπορεί να γίνει παντοδύναμη όταν συνεπαρθεί από μια μεγάλη ιδέα.

Ο αθλητισμός έχει την δύναμη να αλλάξει τον κόσμο, να εμπνεύσει, να δώσει κίνητρο και ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Επαγγελματίες αθλητές ενωθήκαμε για να κάνουμε τα λόγια πράξη, τοποθετώντας ο καθένας μας από ένα λιθαράκι, ώστε να δημιουργήσουμε κάτι που τελικά μας δίδαξε ότι ήταν  πιο σημαντικό από ό,τι πιστεύαμε.

Από σήμερα τα 26 παιδιά που αγκαλιάζει «Tο Χαμόγελο του Παιδιού» στον Καρέα, θα μπορούν να αθλούνται στην αυλή του σπιτιού τους.

Θα μπορούν να νιώθουν την ομορφιά της απόλαυσης να παίζεις και μόνο.

Ας γίνει η αλληλεγγύη θάλασσα κι ίσως κι εκείνο το ανθρώπινο το κύμα να φουσκώσει.

77 ανεξάρτητοι επαγγελματίες του αθλητισμού»
    
πηγή: gazzetta.gr