Έκθεση ζωγραφικής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης

Σήμερα τα εγκαίνια

Έκθεση ζωγραφικής,διοργανώνει  το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης για την ενίσχυση της προσπάθειάς του, με έργα του Μόδη Γούναρη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 27/09  στις 8μ.μ., στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αγγελάκη 13. Η έκθεση θα είναι καθημερινά ανοιχτή στο κοινό έως την Παρασκευή 04/10 ( Δε-Πε έως τις 9μ.μ. & Πα-Σα-Κυ 12-8μ.μ.).

Τ"ο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Θεσσαλονίκης είναι μία αυτόνομη, αυτοδιαχειριζόμενη πρωτοβουλία πολιτών, υγειονομικών και μη, που εδώ και δύο χρόνια παρέχει εθελοντικά, καθημερινά, εντελώς δωρεάν, πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας σε ανασφάλιστους ασθενείς, έλληνες και μετανάστες, και προσπαθεί με τον πολιτικό του αγώνα να διατηρήσει την έννοια της δωρεάν πρόσβασης στην περίθαλψη και του δικαιώματος στην Υγεία, για όλους ανεξάρτητα από οικονομική και εργασιακή κατάσταση, νομιμοποιητικά έγγραφα, θρήσκευμα, ιθαγένεια, σεξουαλική προτίμηση, φύλο και ηλικία." αναφέρει το ΚΙΑ στην ανακοίνωσή του. 

Ο Μόδης Γούναρης, που συμμετέχει από τη αρχή στο εγχείρημα του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, είναι ψυχίατρος στο επάγγελμα και ερασιτέχνης ζωγράφος. Έχει πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη άλλες δύο ατομικές εκθέσεις το 2006 και το 2008, και έχει συμμετάσχει σε τρεις ομαδικές εκθέσεις.