Δράση και Πορεία ενάντια στην καύση σκουπιδιών από το ΤΙΤΑΝ στον Δήμο Παύλου Μελάα το Τιτάν

Πορεία διαμαρτυρίας στις γειτονιές του Δήμου Παύλου Μελά διοργανώνει η πρωτοβουλία 126 συλλόγων, σωματείων και φορέων κατά της καύσης σκουπιδιών στο ΤΙΤΑΝ το Σάββατο το πρωί.

Η πορεία διαμαρτυρίας θα ξεκινήσει στις 11:30 π.μ. με αφετηρία και κατάληξη το δημαρχείο Παύλου Μελά (Καραολή και Δημητρίου 1, Σταυρούπολη) ενώ θα προηγηθούν στον προαύλιο χώρο του δημαρχείου Παύλου Μελά στις 10:30 δράσεις καλλιτεχνικής και περιβαλλοντικής φύσης για παιδιά (ζωγραφική, παιχνίδια ανακύκλωσης).

«Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας να φωνάξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις την αντίθεσή μας στα σχέδιά τους. Λύσεις υπάρχουν αρκεί η προτεραιότητα να είναι πραγματικά η υγεία των πολιτών Καλούμε μικρούς και μεγάλους, πολίτες της πόλης, φορείς, συλλόγους, να ζωγραφίσουμε, να παίξουμε, να ενημερωθούμε, να διαμαρτυρηθούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας! Ευελπιστούμε τα ΜΜΕ, με όσα μέσα διαθέτετε, να καλύψετε την δράση και την πορεία διαμαρτυρίας. Σας περιμένουμε όλους (τηρώντας τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής)» αναφέρεται στο κάλεσμα.