in

Απόψε στην «Ανατροπή»: Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σε μυστική δημοσκόπηση!

Απόψε στην «Ανατροπή»: Πρώτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σε μυστική δημοσκόπηση!

Ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό θα φέρει η μυστική δημοσκόπηση που θα παρουσιάσει απόψε ο Γιάννη Πρετεντέρης στην «Ανατροπή» του Mega. Τόσο στην εκτίμηση ψήφου όσο και στην παράσταση νίκης πρώτο κόμμα έρχεται το ΠΑΣΟΚ, με ποσοστά πολύ κοντά στην αυτοδυναμία, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός βγαίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Η Νέα Δημοκρατία είναι στα ποσοστά του Ιουνίου του 2012 και η αναμενόμενη… έκπληξη έχει να κάνει με το ΣΥΡΙΖΑ, καθώς η πολιτική από «γκάφα σε γκάφα» οδηγεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα ποσοστά που είχε το 2009, δηλαδή κάπου κοντά στο 4,5%.

Αντίθετα κοντά σε διψήφιο ποσοστό βρίσκεται το ΚΚΕ, κάτι μάλλον αναμενόμενο καθώς η προσωπικότητα του Κουτσούμπα είναι τέτοια που έχει δημιουργήσει ρεύμα στην ελληνική κοινωνία, όπου ο κόσμος της δουλειάς ανακαλύπτει πάλι τις σταλινικές του ρίζες και καταλαβαίνει τόσο πεταμένοι μαλάκες είναι όλοι όσοι δεν πιστεύουν ότι τα τανκς το ‘68 πήγαν στην Πράγα για να αλλάξουν λάδια. Σε ό,τι αφορά τον Τσίπρα, ο κόσμος της Αριστεράς, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στη δημοσκόπηση, αποδοκιμάζει έντονα το βρώμικο ρόλο που έπαιξε στη διάσπαση του Κινήματος και το ‘68 και το ‘91 και η δημοτικότητα του είναι κάτω από αυτή του Βασίλη Λεβέντη.

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της δημοσκόπησης: Το ΠΑΣΟΚ το υποστηρίζουν κυρίως οι νέοι, οι μορφωμένοι, οι κάτοικοι των αστικών κέντρων αλλά και της υπαίθρου, οι ωραίοι και οι ωραίες, αυτοί που έχουν πολλά μαλλιά, αυτοί και αυτές που ξέρουν να ντύνονται σωστά, οι κυρίες που ξέρουν να βάφονται και δεν κυκλοφορούν σαν μασκαράδες, αυτοί που ξέρουν από καλά πούρα και από καλύτερα κρασιά, αυτοί που έχουν μόνιμα επιτυχίες στις γυναίκες, αυτοί που οδηγούν γρήγορα αυτοκίνητα και όσοι μπορούν να χορεύουν όλη νύχτα αλλά να μην ιδρώνουν.

Από τη συντριπτική πλειοψηφία του δείγματος της δημοσκόπησης προκύπτει πως ο Βενιζέλος, πέρα από καταλληλότερος για πρωθυπουργός, είναι ο καταλληλότερος για όλα τα υπουργεία, για τη Μητρόπολη Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, για προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, για πρόεδρος του Αρείου Πάγου, για πρόεδρος της Κομισιόν, για πρόεδρος των ΗΠΑ και για να παίξει το ρόλο του κάπτεν Κερκ στο νέο Σταρ Τρεκ.

Για την υπόθεση των υποβρυχίων, προφανώς και όλος ο ελληνικός λαός, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, πιστεύει πως ο Βενιζέλος τα έκανα όλα ΤΕ –ΛΕΙ – Α, ενώ ο Τσίπρας τα άρπαξε από παντού, όπως ακριβώς τα είχε αρπάξει, ο Τσίπρας, και από τη λίστα Λαγκάρντ και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και από την Πολιτιστική Πρωτεύουσα Θεσσαλονίκης 1997 και από τη διεκδίκηση της ΕΞΠΟ του 2008 και από την πώληση της ΕΛΒΟ στο Μυτιληναίο και από την πώληση του Πόρτο Καρράς στο Στέγκο και από την πώληση της Βαλκάν Έξπορτ στον Εφιατζόγλου και από την πώληση των μεταλλίων «Κασσάνδρας» στον Μπόμπολα και ο σπάγκος την έχει την Μπέτυ στο νοίκι στην Κυψέλη.

Στο στούντιο της «Ανατροπής» απόψε μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη θα είναι και ο επιστημονικός διευθυντής της εταιρίας που πραγματοποίησε την έρευνα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Δαιμόνια δικός σας – η Ανατροπή δεν είναι εκπομπή, αλλά αόρατη καπετάνισσα στις κοινωνικές φουρτούνες – Πίκος Απίκος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Προϋπολογισμός χωρίς ζήτηση. Του Πέτρου Σταύρου

Καμπάνια “Να κλείσουν τώρα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης”