in

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Να μπει τέλος στην αυθαιρεσία του ΟΑΣΘ

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Να μπει τέλος στην αυθαιρεσία του ΟΑΣΘ

“Χωρίς να πάρει υπόψη τη θέση της υπεράσπισης για “στημένο” συμβάν αλλά ούτε και τη μαρτυρία του ίδιου του οδηγού, το δικαστήριο καταδίκασε σήμερα σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή, τους 6 από τους 7 κατηγορούμενους οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις εναντίον των αυξήσεων στα εισιτήρια του ΟΑΣΘ το 2011 τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για την απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με έξι πολίτες της Θεσσαλονίκη που κρίθηκαν ένοχοι  για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών που συμμετείχαν στις μεγάλες κινητοποιήσεις ενάντια στις αυξήσεις των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ το 2011.

Αντίθετα, όπως συνεχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το δικαστήριο “δέχθηκε τη θέση της διοίκησης του οργανισμού, και τους καταδίκασε για διατάραξη ασφάλειας  συγκοινωνιών”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ο οποίος από την αρχή υποστήριξε τις κινητοποιήσεις, στάθηκε στο πλάι του κινήματος και συμμετείχε ενεργά σε αυτό, θεωρεί την απόφαση άδικη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους καταδικασθέντες.

“Με την ευκαιρία αυτή επαναβεβαιώνουμε τη θέση μας υπέρ του κοινωνικού και δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών και ζητάμε να σταματήσει η αυθαιρεσία με την οποία λειτουργεί το ιδιωτικό μονοπώλιο του ΟΑΣΘ” καταλήγει στην ανακοίνωσή του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του Αλ. Φλαμπουράρη

4 χρόνια Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης- Γιορτή της αλληλεγγύης και της αντίστασης