in

Δήλωση στήριξης Συνεργατικών Μέσων προς το Alterthess και τη Σ. Πουλημένη

Την υποστήριξη τους προς το συνεργατικό μέσο Alterthess και τη δημοσιογράφο Σταυρούλα Πουλημένη, ενόψει της εκδίκασης της Έφεσης για την υπόθεση SLAPP που έχουν δεχθεί, εκφράζουν πέντε συνεργατικά και ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Στις 19 Σεπτεμβρίου 2024 δικάζεται η έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης που έκανε εν μέρει δεκτή την αγωγή του στελέχους της Ελληνικός Χρυσός Ευστάθιου Λιάλιου εναντίον του συνεργατικού μέσου Alterthess και της Σταυρούλας Πουλημένη.

Πρόκειται για μια αγωγή SLAPP που στόχο έχει να εκφοβίσει και να αποτρέψει την δημοσίευση των επιπτώσεων της δραστηριότητας μιας πολυεθνικής εταιρείας, ενώ ενδεχόμενη αρνητική δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης εγκυμονεί τον κίνδυνο να προκαλέσει βιομηχανία παρόμοιων διώξεων κατά δημοσιογράφων και πολιτών.

Τα Συνεργατικά και Ανεξάρτητα Μέσα Ενημέρωσης που υπογράφουμε αυτή την ανακοίνωση εκφράζουμε την στήριξη μας στο συνεργατικό μέσο ενημέρωσης Alterthess και τη δημοσιογράφο Σταυρούλα Πουλημένη.

Στο Νησί-ΚΟΙΝΣΕΠ Ενημέρωση

ΣΧΗΜΑ ΚΟΙΝΣΕΠ- typos-i.gr

Infolibre – Συνεργατική για την ανεξάρτητη ενημέρωση και επικοινωνία

OmniaTV

The Press Project».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Στις 19 Σεπτεμβρίου το Εφετείο για την αγωγή SLAPP κατά του Alterthess

Εξαγγελίες της Γερμανίας για επαναπροωθήσεις και απελάσεις στα σύνορά της: Τι θα σημάνουν για τους πρόσφυγες που θα επιστρέφονται στην Ελλάδα;