Σύσκεψη φορέων για τους Οργανισμούς Εργατικής Εστίας και Eργατικής Κατοικίας

 

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καλεί τους φορείς της πόλης, σε σύσκεψη την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, στις 12 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ε.Κ.Θ., με στόχο την ανάληψη πρωτοβουλιών για τη σωτηρία των δυο Οργανισμών, τη συνέχιση των κοινωνικών παροχών, την ομαλή διασφάλιση των ήδη δικαιούχων και την διατήρηση των θέσεων εργασίας.
 
“Οριστικό τέλος στο Ελληνικό Κοινωνικό Κράτος αποφάσισε να βάλει η κυβέρνηση με την απόφαση της για κατάργηση των  Οργανισμών Εργατικής Εστίας και Εργατικής Κατοικίας, υπακούοντας στις τυφλές επιταγές της Τρόικας” καταγγέλλει το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
“Πρόκειται για δύο Οργανισμούς που επιβιώνουν και λειτουργούν αποκλειστικά από τα χρήματα εργαζομένων και εργοδοτών, παρέχοντας στήριξη σε χιλιάδες χαμηλόμισθες οικογένειες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν στη διάθεση τους τεράστια ακίνητη περιουσία που δημιουργήθηκε από τα χρήματα των δικών μας εισφορών. Στη σημερινή φτωχοποίηση της κοινωνίας, πρέπει να παλέψουμε με κάθε τρόπο για την άμεση ακύρωση της απόφασης που καταργεί τους δυο οργανισμούς Ο.Ε.Ε και Ο.Ε.Κ ” αναφέρει.
 
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Η Γερμανία και η Ευρώπη. Του Γιώργου Σταθάκη

Συνεχίζουν την αποχή οι δικηγόροι