Πανελλαδική σύσκεψη κατά των ρατσιστικών επιθέσεων

 

Πανελλαδική σύσκεψη για την οργάνωση δράσεων κατά τον ρατσιστικών επιθέσεων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου. Στην σύσκεψη αυτή κάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ Π. Κωνσταντίνου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, που συνδιοργάνωσαν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, εκπρόσωποι των Αιγυπτίων Μεταναστών, η Κίνηση «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και η Ένωση Μεταναστών Εργατών. 

Σε πανελλαδική σύσκεψη, στις 30 Ιουνίου, για οργάνωση δράσεων κατά των ρατσιστικών επιθέσεων, κάλεσε ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Πέτρος Κωνσταντίνου, 

Ο κ. Κωνσταντίνου κατήγγειλε «πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών» από τη Χρυσή Αυγή και επεσήμανες πως υπάρχει «η κάλυψη της Αστυνομίας».  Επιπλέον, κάλεσε τα συνδικάτα και την Αριστερά «να καταδικάσουν τις ρατσιστικές επιθέσεις σε κάθε τους μορφή, καθώς επίσης και τα Μέσα Ενημέρωσης «να μην δίνουν λόγο στους βιαστές της Δημοκρατίας». 

 

Ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Τζαβέντ Ασλάμ, υποστήριξε πως «τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουν χτυπηθεί πάνω από 60 άτομα» και κατήγγειλε περιστατικό, σύμφωνα με το οποίο οδηγός αστικού λεωφορείου κάλεσε την αστυνομία όταν μέσα στο όχημά του νεαροί ξυλοκόπησαν μετανάστη, αλλά, όπως είπε, οι αστυνομικοί δεν συνέλαβαν τους δράστες. «Η τρομοκρατία δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι είναι πολιτικό κόμμα» πρόσθεσε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Η Ελλάδα δυστυχώς απέκτησε μνημονιακή κυβέρνηση

Πανελλαδικές: ολοκληρώνονται αύριο οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων