in ,

Ο Roger Waters και ο Brian Eno στηρίζουν την μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Θεσσαλονίκης

Ο Roger Waters και ο Brian Eno, δύο μεγαθήρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, στηρίζουν τη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία της Θεσσαλονίκης στις 8 Μάη, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα προβληθεί στην πλατεία Αριστοτέλους βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός τους. Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος δίνει στη δημοσιότητα δύο αποσπάσματα από τα βίντεο που θα προβληθούν.

«Ευχόμαστε η παρουσία των δύο αυτών διεθνών προσωπικοτήτων να αποτελέσει έναυσμα για τη διοργάνωση μεγάλων αντιπολεμικών συναυλιών σε όλο τον πλανήτη, κόντρα στο φιλοπολεμικό κλίμα που με τεράστια ανησυχία βλέπουμε να απλώνεται παντού.
Ήρθε η ώρα ο Πολιτισμός να υψώσει το ανάστημά του απέναντι στη βαρβαρότητα. Ας αναλογιστούμε όλοι τι θα σημάνει για την ανθρωπότητα ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, που κάθε μέρα γίνεται πιο πιθανός αν δεν σταματήσει όλο αυτό άμεσα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος που θα ανακοινώσουν την τελική λίστα των καλλιτεχνών την Τρίτη 3/5 σε συνέντευξη τύπου στο Βασιλικό Θέατρο στις 12:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρατσιστικές επιχειρήσεις «σκούπα» στη δυτική Θεσσαλονίκη

Πανελλαδικός Σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα: Για τον Γιώργο