Γ. Παπανδρέου: Είναι η πρώτη φορά που το χρέος μειώνεται

 

Για μεγάλη επιτυχία έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας για την κατάληξη του PSI.

«Οι Έλληνες, με την ωριμότητα που επέδειξαν και τις θυσίες που έκαναν, πήραν στους ώμους τους αυτό το εγχείρημα που τους απαλλάσσει από ένα μεγάλο μέρος του βάρους από το χρέος» τόνισε ο σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που το χρέος μειώνεται και μάλιστα, δραστικά. Παράλληλα, εκτίμησε, διαμορφώνεται ένα νέο περιβάλλον, που μας δίνει το χρόνο για να συνεχίσουμε τις βαθύτερες αλλαγές που απαιτούνται. Ακόμη άφησε για αιχμές για κάποιους που για τους δικούς τους λόγους ήθελαν να πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων. 

Σύμφωνα με τον  πρώην πρωθυπουργό “είναι στο χέρι μας και να υπερασπιστούμε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και να αλλάξουμε τη χώρα για να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον σε στέρεες βάσεις“.

“Αυτή η προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε και αυτόν τον στόχο. Ήδη, τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα μας δίνουν και ελπίδα και αισιοδοξία, καθώς ανοίγουν νέες προοπτικές», επεσήμανε επιπλέον  ο Γιώργος Παπανδρέου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τριήμερο εκδηλώσεων για τα ΜΜΕ

Αναβάλλεται η Ημέρα δράσεων στη Ροτόντα