Στη διανομή 76 οικοπέδων στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ωρωπού, θα προχωρήσουν στο τέλος της εβδομάδας, o Δήμος της Πρέβεζας και η Δημοτική Κοινότητα Λούρου. Τα οικόπεδα θα δοθούν σε άστεγες οικογένειες του Ωρωπού και θα χρησιμοποιηθούν για την ανέγερση πρώτης κατοικίας.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης η παραχώρηση των οικοπέδων αυτών θα βοηθήσει οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, που δεν διαθέτουν πρώτη κατοικία ή οικόπεδο να καλύψουν βασικές στεγαστικές τους ανάγκες.
«Ελπίζουμε τα οικόπεδα αυτά να δώσουν τη δυνατότητα σε πολλούς νέους να παραμείνουν στον Ωρωπό και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια» υπογραμμίζει ο κ.Μπαΐλης, εκτιμώντας ότι στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε θα τονωθεί σημαντικά και η τοπική οικονομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με προηγούμενη απόφαση της η πρώην Δημοτική Αρχή Λούρου, έχει εντάξει στους δικαιούχους τα νέα ζευγάρια που κατάγονται από τον Ωρωπό και δεν διαθέτουν οικόπεδο και πρώτη κατοικία.