Καταγγελία για φραστική επίθεση φασιστοειδούς σε μέλος του ΚΚΕ

Φραστική επίθεση από φασιστοειδές της Ευκαρπίας, κατά του μέλους του Κόμματος και Συμβούλου της Κοινότητας Ευκαρπίας, Βέτας Παπαδοπούλου, καταγγέλλει η Τοπική Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.  «Με τη γνωστή τακτική τους, στα σκοτάδια της Ευκαρπίας, άντρας με καλυμμένο το πρόσωπό του και περιμένοντας την έξω από το σπίτι της, επιτέθηκε φραστικά εναντίον της φωνάζοντας υβριστικά και απειλητικά συνθήματα. Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» αναφέρει μεταξύ άλλων η οργάνωση.

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία η Οργάνωση, αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την άνανδρη και θρασύδειλη φραστική επίθεση από φασιστοειδές της Ευκαρπίας, κατά του μέλους του Κόμματος και Συμβούλου της Κοινότητας Ευκαρπίας, Βέτας Παπαδοπούλου.

Με τη γνωστή τακτική τους, στα σκοτάδια της Ευκαρπίας, άντρας με καλυμμένο το πρόσωπό του και περιμένοντας την έξω από το σπίτι της, επιτέθηκε φραστικά εναντίον της φωνάζοντας υβριστικά και απειλητικά συνθήματα. Το περιστατικό συμβαίνει για δεύτερη φορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά πως αυτό που τους ενοχλεί είναι η πρωτοπόρα δράση του Κόμματος για τα οξυμένα λαϊκά προβλήματα της περιοχής όπως ο σχεδιασμός για την καύση απορριμμάτων από το ΤΙΤΑΝ. Τους ενοχλεί η δράση μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Η δράση του Κόμματος ενάντια στο σύστημα που στηρίζει και γεννά τους κάθε λογής φασίστες αποτελεί "καρφί" στο μάτι τους και αυτό είναι που τους πονάει.

Ο λαός και η νεολαία της Ευκαρπίας χρειάζεται με την πάλη τους να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Μεταξά, τους υμνητές του Χίτλερ και του φασισμού, τα τσιράκια των εφοπλιστών και των βιομηχάνων καθώς και το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά, τους συντηρεί και τους χρησιμοποιεί ως ιδεολογικό και κατασταλτικό μηχανισμό.

Είναι βαθιά γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα κάμψουν το ηθικό μας και θα φοβίσουν τους κομμουνιστές».

πηγή: 902.gr