Αναβάλλεται η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τα ενοίκια λόγω κορονοϊού

Στην αναβολή της ειδικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης με θέμα τα υψηλά ενοίκια στην πόλη προχώρησε η διοίκηση του δήμου, μετά τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού.

Η ειδική συνεδρίαση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου, μετά από πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής» και πολιτών που υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα.

Όπως ανέφερε στην ενημέρωση του το τμήμα Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου, «σας ενημερώνουμε ότι η 4η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 04/03/2020 με θέμα "Οι προκλήσεις της στέγης στη Θεσσαλονίκη. Τα περιθώρια παρέμβασης του Δήμου", αναβάλλεται».

Την ίδια ώρα, σε προληπτική απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων αλλά και του συνόλου των σχολικών συγκροτημάτων προχωρά ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Η απολύμανση των σχολικών κτιρίων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό της μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου ενώ των δημοτικών κτηρίων μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Η πρωτοβουλία αυτή  έρχεται σε συνέχεια άλλων ενεργειών που έχουν ήδη αποφασιστεί και υλοποιηθεί μέχρι σήμερα.