in

Η κυβέρνηση δεν είναι κακή. Πανάθλια είναι

Όπως μπορείς να καταλάβεις στο alterthess συνεχίζουμε να δουλεύουμε με απόλυτη μεροληψία υπέρ των από τα κάτω, στεναχωριόμαστε με τις στεναχώριες και χαιρόμαστε με τις χαρές των πολλών καλών ανθρώπων, που συχνά κάνουν κακά πράγματα για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Αν και δεν το έχουμε συμφωνήσει, ούτε καν το έχουμε συζητήσει, το φωτεινό – και πάντα μεθυσμένο και με ένα τσιγάρο στο στόμα – αστέρι του Χάντερ Τόμσον μας οδηγεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά την προσπάθεια μας να σκοτώσουμε τον καθωσπρεπισμό της δημοσιογραφίας των από τα πάνω και την αντικειμενικότητα των επίσημων πηγών και των θεσμικών   pay roll.

Προχωράμε και συντονιζόμαστε, με και μαζί, με όλους και όλες που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα και το ταχύτερο δυνατό να ολοκληρωθεί η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη αυτός το τόπος: Να φύγει αυτή η κυβέρνηση, που δεν είναι κακή, αλλά πανάθλια. Θα μου πεις πως το ανθρώπινο μυαλό είναι έτσι φτιαγμένο που πάντα προσδοκεί όνειρα, όνειρα εξωπραγματικά, μόνο που σε αυτή την περίπτωση το θέμα μας, το αίτημα μας, αυτό που συζητούν και αυτό το καλοκαίρι όλοι οι πολλοί καλοί άνθρωποι, δεν είναι προσδοκία, δεν είναι ένα όνειρο της μέρας, από αυτά που κάνουμε με τα μάτια ανοιχτά. Είναι, ή θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα, ένα πολιτικό σχέδιο, μία πρώτη νίκη απέναντι στη νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά, μία πρώτη νίκη που ίσως και να ανοίξει δρόμους και για άλλες, δύσκολες, νίκες. Μία πρώτη νίκη που θα δικαιώσει τη δική μας προσευχή, ότι ο κόσμος δεν αλλάζει με προσευχές και πως χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ. Φουλ στα κλισέ με βρίσκω, αλλά κάτσε εσύ στις 23 Ιουλίου να γράψεις κάτι περισσότερο πρωτότυπο. 

Υ.Γ Θα μας συγχωρήσεις τα λάθη, τις παραλείψεις, τις βιασύνες και το αλαλούμ της πρώτης μέρας. Ελπίζουμε και δουλεύουμε ώστε τις επόμενες μέρες τα πράγματα να πάνε καλύτερα και μην ξεχνάς πως αν δεν υπήρχε η τελευταία στιγμή τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί.

Ο alterthess  ιανός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Τάτα” Μαρτίνο ο νέος προπονητής της Μπάρσα

Ο ανθέλληνας και οι φιλέλληνες, της Άντας Ψαρρά