in ,

Ανοιχτή Πόλη: Δικαίωση του αγώνα για πλήρη απασχόληση η τροπολογία Κατρούγκαλου

Ανοιχτή Πόλη: Δικαίωση του αγώνα για πλήρη απασχόληση η τροπολογία Κατρούγκαλου

Η δημοτική κίνηση «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» με ανακοίνωση της χαιρετίζει την πρόσφατη κατάθεση τροπολογίας στη Βουλή, από τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, που παρέχει στους Δήμους το δικαίωμα να προχωρήσουν στην ικανοποίηση αιτήματος των εργαζομένων για την αποκατάσταση του δικαιώματος της πλήρους απασχόλησης.

“Η προτεινόμενη τροπολογία δικαιώνει τους αγώνες της δημοτικής κίνησης «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» και του πρώην επικεφαλής της Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, που για πολλά χρόνια στήριξαν το αίτημα των εργαζόμενων στους δρόμους, στα εργοτάξια και στις αίθουσες των δικαστηρίων” σημειώνει σε ανακοίνωση της η γραμματεία της δημοτικής κίνησης.

“Η «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη» καλεί την Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά την ψήφιση της τροπολογίας, να ασκήσουν υπέρ των εργαζόμενων το δικαίωμα που τους παρέχει η κατατεθείσα τροπολογία για την αποκατάσταση των εργασιακών τους δικαιωμάτων” καταλήγει η ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Δεύτερη ημέρα για το Resistance Festival 2015