in ,

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης τη Δευτέρα στην Ευκαρπία

Ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης τη Δευτέρα στην Ευκαρπία

Η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών Θεσσαλονίκης μαζί με τους Βετεράνους Νεάπολης συνδιοργανώνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των Βετεράνων Νεάπολης και Βετεράνων Θεσσαλονίκης, για την ενίσχυση οικογενειών της περιοχής που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 4.30 μμ στο γήπεδο του Μακεδονικού στην Ευκαρπία (προσέλευση με το λεωφορείο 38 Ν.Ευκαρπία-Σταθμός, στάση Ο.Δ.Δ.Υ) και η είσοδος είναι δωρεάν.

Στην είσοδο του γηπέδου θα μαζεύονται τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, φάρμακα, είδη υγιεινής κτλ) για οικογένειες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης λόγω των καταστροφικών πολιτικών των μνημονίων.

«Είναι χρέος όλων μας, απέναντι στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, να μην αφήσουμε κανένα μόνο του! Να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο αλληλεγγύης και προστασίας μας. Γιατί όλοι μας βιώνουμε καθημερινά τα ίδια προβλήματα φτώχεια, ανεργία, απολύσεις, χαράτσια, κατασχέσεις σπιτιών και καταθέσεων κτλ», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Δουβλίνο στις 10-11 Μαρτίου

Συνεχίζεται η εφαρμογή της πιλοτικής πεζοδρόμησης της Λ. Νίκης