in

16η διάθεση προϊόντων απευθείας από παραγωγούς από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας

16η διάθεση προϊόντων απευθείας από παραγωγούς από την Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας

Τη 16η διάθεση προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς  διοργανώνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας το Σάββατο 16 Νοέμβρη (09:00-13:00) στο πάρκινγκ του γηπέδου του ΠΑΟΚ (Κλεάνθους με Μ.Ασίας).

Από τις  πρωί (09:00) έως το μεσημέρι (13:00) στον χώρο θα διατεθούν προϊόντα φτηνά ποιοτικά της ελληνικής γης σε δίκαιες τιμές τόσο για τους παραγωγούς, όσο και για τους καταναλωτές.

«Η προσπάθεια πραγματοποίησης  αγορών προϊόντων καθημερινής ανάγκης που φέρνουν απευθείας σε επαφή τον παραγωγό με τον καταναλωτή, αποβλέπει στην αμεσότερη και μαζικότερη επαφή της τοπικής κυρίως κοινωνίας με τις ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση

«Ταυτόχρονα θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα στα καρτέλ που λυμαίνονται τα είδη πρώτης ανάγκης ότι δεν “παίζουν” μόνοι τους», σημειώνεται επιπλέον.

Ταυτόχρονα θα συγκεντρωθούν φάρμακα για το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης.

Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Τούμπας καλεί τους συμπολίτες της θεσσαλονίκης «να αφήσουν προϊόντα από αυτά που έχουν προμηθευτεί στο καλάθι αλληλεγγύης που έχουμε δημιουργήσει για την ανακούφιση των χιλιάδων συνανθρώπων μας που δεν διαθέτουν τα απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διάθεση προϊόντων απευθείας από παραγωγούς το Σάββατο στην πλαζ Αρετσούς

Δώδεκα μετανάστες πνιγμένοι ανοιχτά της Λευκάδας