Στο βήμα της Βουλής ανέβηκε ο Υπουργός Επικρατείας, Δ. Σταμάτης ο οποίος απαντώντας στον Α. Τσίπρας είπε πως τα γεγονότα στο Ραδιομέγαρο συνέβησαν μετά από κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση ενώ σχετικά με τον προπηλακισμό της Ζ. Κωνσταντοπούλου, Βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ είπε: “Επικαλείστε μαρτυρίες Βουλευτών σας. Για εμάς είναι πιο αξιόπιστος ο κ. Δενδιας”.
Τέλος είπε σχετικά με την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα πως το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα είναι “παρότρυνση σε βία”.
Απάντηση Τσίπρα
Απαντώντας ο Α. Τσίπρας είπε πως: “Είστε ο καλύτερος χορηγός της πρότασης μομφής”. “Για κουμπαρίες και κουμπάρους όχι σε εμάς” είπε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε “εσείς ξέρετε καλά από αυτά”.
“Η δημοκρατία δεν φοβάται τις κινδυνολογίες” είπε και προσέθεσε “Γρήγορα θα οδηγηθούμε σε εκλογική διαδικασία”
