Όπως μεταδίδει το Reuters, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο θα διαθέσει της 70 εκατομμύρια μετοχές 70 εκατομμύρια μετοχές του, στο κοινό την Πέμπτη(7/11), σε τιμή, όμως, υψηλότερη από ότι αρχικά ανακοινώθηκε.
Αρχικά η εταιρεία είχε βάλει τιμή εκκίνησης προς πώληση 17 έως 20 δολαρίων ανά μετοχή, βάζοντας στόχο να αντλήσει έως και 1,6 δισ. Δολάρια. Τώρα οι μετοχές θα κυμαίνονται από 23 έως 25 δολάρια, με στόχο η εταιρεία να βάλει στα ταμεία της 1,75 δισεκατομμύρια δολάρια.
Αιτία της αλλαγής της τιμής των μετοχών είναι η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει καθώς πληροφορίες της εταιρίας αναφέρουν ότι ήδη η ζήτηση έχει καλύψει την προσφορά.
Σημειώνεται ότι η τιμολόγηση της δημόσιας προσφοράς θα ξεκινήσει την Τετάρτη και η μετοχή της εταιρείας θα αρχίσει να διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης την Πέμπτη.
Πηγές: Reuters, euronews
