Νέο Αντιπρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, τον Δημοτικό Σύμβουλο Ερωτόκριτο Θεοτοκάτο (από την παράταξη της μείζονος Αντιπολίτευσης) εξέλεξαν ομόφωνα σήμερα, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου , τα μέλη του σώματος κατά την 1η τακτική συνεδρίαση, για την νέα χρονιά.
Η Επιτροπή επίσης, συζήτησε το θέμα του καθορισμού αποκλειστικού χώρου στάθμευσης δικύκλων στην οδό Αγίου Δημητρίου.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε ομόφωνα πρόταση για την στάθμευση δικύκλων σε τμήμα της οδού Αγίου Δημητρίου (σε σημείο που οριοθετεί ο αριθμός 76) και σύμφωνα με απόφαση-εισήγηση της επιτροπής προς την αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Κυκλοφορίας, αναμένεται η τελική χωροθέτηση η οποία θα περιλαμβάνει κι άλλους χώρους στάθμευσης δικύκλων στην ίδια οδό.
Επιπλέον σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, παραπέμπεται στην ίδια υπηρεσία, προκειμένου να εισηγηθεί σχετικά με το θέμα της δημιουργίας ποδηλατοδρόμου στην οδό Γιαννιτσών και της σύνδεσής του με τον υπάρχοντα ποδηλατόδρομο στην οδό Αναγεννήσεως.