Ευ. Βενιζέλος: “Να σπάσει το σκηνικό του τεχνητού διπολισμού”

 

Συνάντηση με τον υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου είχε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Ο Ευ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον πρωθυπουργο για την συζήτηση που είχε χθες στην Ρώμη με τον Ιταλό Πρωθυπουργό κ. Μάριο Μόντι.
 
“Εμείς εδώ βρισκόμαστε στο τέλος μια δεύτερης και δύσκολης προεκλογικής περιόδου, αλλά οι εξελίξεις τρέχουν. Και πρέπει να ενδιαφερόμαστε για τα κόμματα και για τα ποσοστά μας, αλλά πρωτίστως έχουμε το εθνικό καθήκον να ενδιαφερόμαστε για την αντοχή και την προοπτική της χώρας, για το μέλλον των Ελλήνων.
Πιστεύω λοιπόν ότι έχει σημασία να προετοιμαστούμε πολύ καλά για το Eurogroup που θα γίνει στις 21 Ιουνίου και τη Σύνοδο Κορυφής στις 28 Ιουνίου πρέπει η Ελλάδα να έχει κυβέρνηση αξιόπιστη, μαχητική, ενωτική.” δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντηση.
 
“Πιστεύω λοιπόν ότι μόνο η πρόταση που έχουμε υποβάλει για μία διακυβέρνηση εθνικής συνευθύνης, για μία συμφωνία εθνικής συνευθύνης, με μια συγκεκριμένη βάση συνεργασίας των οκτώ σημείων που έχουμε παρουσιάσει, μπορεί να δώσει αποτέλεσμα. ” τόνσιε και προσέθεσε “Εάν δεν σπάσει το σκηνικό του αδιεξόδου, εάν δεν σπάσει το σκηνικό του τεχνητού διπολισμού, δεν θα οδηγηθούμε πουθενά.”
 
“Κι επειδή δεν μιλάμε μετά τις εκλογές, αλλά μιλάμε πριν τις εκλογές, σημασία έχει τι ψηφίζει ο ελληνικός λαός. Σημασία έχει να διαμορφωθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα που είναι ισορροπημένο, ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να παίξουμε τον εγγυητικό και καταλυτικό μας ρόλο για να βοηθηθεί η χώρα. Γιατί στην πραγματικότητα, τώρα έχουμε τη συνέχεια της διαπραγμάτευσης, τη δεύτερη φάση της διαπραγμάτευσης.” τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΗΜ.ΑΡ: Δήλωση στήριξης από στελέχη της πολιτικής οικολογίας

Αντικυβερνητική διαδήλωση στο κέντρο της Μόσχας