Πόλη Αλλιώς: Άθλια η εικόνα της παιδικής χαράς στην οδό Ζαΐμη στις Συκιές

Την άθλια εικόνα που παροτσιάζει η παιδική χαρά στην οδό Ζαϊμή στις Συκιές καταταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Η Πόλη Αλλιώς» -Ενωτική Ανατρεπτική Παρέμβαση στον Δήμο Νεάπολης- Συκεών τονίζοντας ότι «τα μεγάλα λόγια, το δήθεν έργο και το ενδιαφέρον του δημάρχου για την παιδική ηλικία περιορίζονται σε εναγκαλισμούς με γονείς και παιδιά».

 

«Για παιδιά 1-16 χρονών μας ενημερώνει πινακίδα που τοποθέτησε ο δήμος Νεάπολης – Συκεών με πρόβλεψη για άτομα με ειδικές ανάγκες! 

Όμως, η άθλια εικόνα που παρουσιάζει μήνες τώρα φανερώνει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του δημάρχου για τον μοναδικό χώρο που προορίζεται για τα παιδιά της περιοχής μας» σημειώνεται στην ανακοίνωση της «Πόλης Αλλιώς».

Η δημοτική παράταξη επισημαίνει ακόμη πως το τελευταίο (προεκλογικό) διάστημα «περισσεύουν τα λόγια και οι εναγκαλισμοί του δημάρχου με γονείς και παιδιά. Τα μεγάλα λόγια και το δήθεν έργο και το ενδιαφέρον του για την παιδική ηλικία περιορίζονται σ’ αυτά.  Γιατί για την παιδική χαρά της Ζαΐμη ενδιαφέρον και φροντίδα δεν περισσεύουν!»