Βενιζέλο στηρίζει και ο Μπεγλίτης

 

Υπέβαλε την παραίτησή του  από τη θέση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ ο Πάνος Μπεγλίτης για να πάρει μέρος όπως είπε, μιλώντας στο Real fm και την Κάτια Μακρή, στην εσωκομματική διαδικασία. Η θέση του δεν θα του επέτρεπε να τηρήσει ουδετερότητα και τόνισε ότι στηρίζει τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ταυτόχρονα κατηγόρησε τους συναδέλφους του που καταθέτουν ιδεολογικές πλατφόρμες, οι οποίοι όπως είπε επιχειρούν να διαπραγματευθούν την προσωπική του κομματική επιβίωση. Οι περισσότερες από αυτές τις προτάσεις κινούνται μεταξύ ενδιαφέροντος και αφόρητων κοινοτοπιών, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το ΠΑΣΟΚ θα έχει τύχει εάν πει την αλήθεια και αν πάει στις εκλογές με ενότητα και πρόγραμμα με βάση τις ανάγκες της χώρας. Ο Πάνος Μπεγλίτης στο παρελθόν υπήρξε στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου και είχε θωρηθεί ως υποβάθμιση του κ.Βενιζέλου,  η τοποθέτηση Μπεγλίτη στο υπουργείο Άμυνας, ως αναπληρωτής υπουργός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

“Κούρεμα” ενοικίου ζητά ο Στεφανόπουλος για να μένει στο Κολωνάκι

Στις 27 Μάρτη οι εκλογές για το Συμβούλιο του Πολυτεχνείου Κρήτης