in

Τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο: Άνδρας σκότωσε αντρόγυνο και τον 12χρονο γιο τους

Τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο: Άνδρας σκότωσε αντρόγυνο και τον 12χρονο γιο τους

Σοκ έχει προκαλέσει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης η τριπλή δολοφονία που σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην περιοχή.

Οι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν πως 55χρονος άνδρας,  συγγενής μιας τριμελούς οικογένειας εισέβαλε σε σπίτι στο Ωραιόκαστρο στην οδό Θεσσαλονίκης 65 και σκότωσε με μαχαίρι τρία άτομα. Μάλιστα ο δράστης φέρεται να σκότωσε το αντρόγυνο και το 12χρονο παιδί τους.

Ο δράστης στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες,  πήδηξε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να συλληφθεί από αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το σπίτι είναι κοντά στο αστυνομικό τμήμα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια της οικογενειακής τραγωδίας αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν  λόγο για οικονομικές διαφορές που οδήγησαν τον δράστη στο τριπλό φονικό. 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Oι νέες ταινίες της εβδομάδας

«Ένα δύο τρία» από την Ταινιοθήκη της ΕΡΤ-3