in

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών για τη διαθεσιμότητα (Φωτογραφίες και video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών για τη διαθεσιμότητα (Φωτογραφίες και video)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καθηγητών ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Αγίας Σοφίας και στη συνέχεια έφτασε κάτω από το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Γκιουλέκα.

Φωτογραφίες από την κινητοποίηση ενάντια στη διαθεσιμότητα των εκπαιδευτικών στη Θεσσαλονίκη

Στην διαδήλωση υπήρξε ισχυρή παρουσία μαθητών που δίνουν τον παλμό φωνάζοντας συνθήματα όπως: “Ζητάμε πίσω τους καθηγητές, θέλουμε να δώσουμε πανελλαδικές.”

3 μήνες μετά την έναρξη των μαθημάτων, υπάρχουν ακόμα πολλά κενά σε διάφορες περιοχές της χώρας και γίνεται προσπάθεια αντιμετώπισής τους με νέες συμπτύξεις τμημάτων, αδιαφορώντας για τα εκπαιδευτικά προβλήματα που δημιουργούνται και για τα νέα τεχνητά πλεονάσματα που θα προκύψουν. Επιπλέον το Υπουργείο ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά να προχωρήσει σε παραπέρα κατάργηση – συγχώνευση σχολικών μονάδων (1.676 σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2014).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μακάρι να γίνουμε χορηγοί του ΠΑΣΟΚ, πλάι- πλάι με την Siemens. Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη

«Μεταναστευτικές διαδρομές: σχολικοί σταθμοί και ψυχοκοινωνικές αποσκευές»