in ,

Σε αστυνομικό κλοιό η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας

Σε αστυνομικό κλοιό η συγκέντρωση των εκπαιδευτικών στο υπουργείο Παιδείας

Εκπνέει σήμερα  το 8μηνο της διαθεσιμότητας και 200 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα βρεθούν στο δρόμο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών έξω από το Υπουργείο Παιδείας όπου διεξάγονται σεμινάρια αξιολόγησης απο στελέχη του υπουργείου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες βρίσκονται παρατεταγμένες γύρω απο το υπουργείο Παιδείας αοτρέποντας τους εκπαιδευτικούς να προσεγγίσουν την είσοδο. Συγκεντρωμένοι εκπαιδευτικοί απέτρεψαν λίγο νωρίτερα σε αξιολογητές να εισέλθουν στο υπουργείο.

Σε λίγο αντιπροσωπεία των καθηγητών με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ, Θέμη Κοτσιφάκη, θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Νωρίτερα οι καθηγητές έκαναν πορεία από την πλατεία Κλαυθμώνος προς το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης όπου και εκεί τους μπλόκαραν αστυνομικοί με κλούβες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Mε συναυλίες συνεχίζονται οι αντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη