in

Πρόεδρος ΕΣΘ: Οι πολλές Κυριακές βύθισαν την αγορά

Πρόεδρος ΕΣΘ: Οι πολλές Κυριακές βύθισαν την αγορά

Ακόμα πιο χαμηλά επίπεδα καταγράφει ο τζίρος των καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη ενώ το άνοιγμα των καταστημάτων περισσότερες Κυριακές είχε σαν αποτέλεσμα “να τις βυθίσει όλες”, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Π. Φιλιππίδη.

“Η κίνηση καταγράφεται μεν αυξημένη, αλλά δυστυχώς οι αγορές του καταναλωτικού κοινού δεν ξεπερνούν τα 30 ευρώ, έναντι 100 ευρώ πέρυσι, οδηγώντας έτσι τον τζίρο των εμπορικών επιχειρήσεων σε ακόμα πιο χαμηλά επίπεδα”  υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Π. Φιλιππίδης ενώ όπως και κάθε χρόνο τα στοιχεία αναφορικά με την πορεία της αγοράς την περίοδο των εορτών θα δοθούν στη δημοσιότητα στις 31 Δεκεμβρίου.

Σχετικά με το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εκτίμησε ότι “το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, πέραν αυτών που παραδοσιακά λειτουργούν από το 1996, είχε σαν αποτέλεσμα να τις βυθίσει όλες”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγκλημα χωρίς τιμωρία. Του Τζόρτζιο Ρούφολο

Ο Καρυοθραύστης στο Βασιλικό Θέατρο