Παραιτήθηκε ο Χρήστος Παπουτσής

Την παραίτησή του από υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπέβαλε ο Χρήστος Παπουτσής. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα νε την επιστολή παραίτησης που απέστειλε στον πρωθυπουργό ο Χρήστος Παπουτσής την Κ.Δευτέρα.

Με τη δήλωση αυτή του Χρ.Παπουτσή, ουσιαστικά ξεκαθαρίζουν οι δύο βασικοί “μονομάχοι” για τη θέση του προέδρου καθώς υποψηφιότητα έχει θέσει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΝΕΤ, η Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ θα συνεδριάσει τελικά στις 9 και 10 Μαρτίου ενώ το Σάββατο 10 Μαρτίου θα υποβληθούν οι υποψηφιότητες για τη προεδρία του Κινήματος. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να συνεδριάσει και το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Όχι της Γερμανικής αριστεράς στο πακέτο στήριξης

Μήνας Νέων Συγγραφέων: Συνέντευξη στην Ειρήνη Σουργιαδάκη