Παπαδημούλης: Καταγγέλλει κομματικές-ρουσφετολογικές προεκλογικές μεταθέσεις

 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλει προεκλογικές μεταθέσεις στο Υπουργείο Οικονομικών για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους.
 
“Την ίδια ώρα που οι συνεταίροι του μνημονίου ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για «όλα τα δεινά του κόσμου», οι γνωστές ψηφοθηρικές τακτικές τους καλά κρατούν και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου. 
 
Συγκεκριμένα το χρονικό διάστημα από 9-4-2012 έως 11-5-2012 ο τότε Υπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης πριν αποχωρήσει,  πρόλαβε να υπογράψει πάνω από 120 μεταθέσεις, τοποθετήσεις προϊσταμένων και αποσπάσεις (ακόμα και σε πολιτικά γραφεία)  υπαλλήλων του Υπουργείου του για καθαρά προεκλογικούς ψηφοθηρικούς λόγους, αποδιοργανώνοντας ακόμα περισσότερο τον φορολογικό και φοροεισπρακτικό μηχανισμό. Να σημειωθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία  των μετακινήσεων υπογράφηκε αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών  (9-11 Απριλίου) και συνεχίστηκαν έως και αμέσως μετά την διεξαγωγή των  εκλογών (11 Μαΐου).” δήλωσε ο Δ. Παπαδημούλης.
 
Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε την υπηρεσιακή κυβέρνηση να προβεί σε εξονυχιστικό έλεγχο όλων των μεταθέσεων, τοποθετήσεων και αποσπάσεων που έλαβαν χώρα κατά την προεκλογική περίοδο σε όλα τα Υπουργεία και να δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.
 
Τέλος ζήτησε να ακυρωθούν και να επαναξιολογηθούν από την υπηρεσιακή κυβέρνηση όσες μετακινήσεις δημοσίων υπαλλήλων πραγματοποιήθηκαν προεκλογικά, όπως οι ανωτέρω μετακινήσεις των υπαλλήλων του Υπουργείο Οικονομικών καθώς και όλες οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις προμηθειών και ανάθεσης έργων της τελευταίας στιγμής ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού της πρόσφατης λαϊκής – εκλογικής καταδίκης των ρουσφετολογικών και αδιαφανών πρακτικών. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μ. Μόντι: Θα βρεθεί μια λύση για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ

Θέατρο: ΡΑΧΗΛ ; !