Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ματαιώθηκαν οι εκλογές για το συμβούλιο διοίκησης

Ματαιώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη των καθηγητών -Εσωτερικών μελών του Πρώτου Συμβουλίου και των εκλογών για την ανάδειξη των εκπροσώπων του Διοικητικού Προσωπικού στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. 

Η αιτία της ματαίωσης σύμφωνα με την ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού φοιτητών στα γραφεία του Ιδρύματος στην Τρίπολη η οποία δεν επέτρεψε τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής κατά την οποία θα ρυθμίζονταν οι τελευταίες τεχνικές- οργανωτικές- διαδικαστικές λεπτομέρειες για τη διενέργεια των εκλογών. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “οι εν λόγω φοιτητές κατέστησαν σαφές στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ότι ίδια κινητοποίηση θα υπάρξει και κατά την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών προκειμένου να αποτραπεί η πραγματοποίησή τους”.

Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε την ματαίωση “για να αποφευγχθεί η δημιουργία κλίματος οξύτητας και σκηνικού έντασης” και όπως τέλος δηλώνει “θα προσδιορίσει τις επόμενες κινήσεις της συνεκτιμώντας τη ειδικότερη κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αλλά και τη γενικότερη κατάσταση που διαμορφώνεται συνολικά στο χώρο των ελληνικών Πανεπιστημίων σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες εκλογής των πρώτων Συμβουλίων.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μη λυπάσαι αριστερή μου αγάπη για τα ντουβάρια

Το απεργιακό φύλλο των εργαζομένων της Ελευθεροτυπίας κυκλοφορεί στα περίπτερα!