Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Μικρή άνοδο θα σημειώσει σήμερα η θερμοκρασία με τον καιρό να είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα.

 Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αντίστοιχα και στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες  στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος θα είναι και ο καιρός στην Μακεδονία, στην Θράκη, στα νησιά του Ιουνίου, στην Ήπειρο στην δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο ενώ το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η Θερμοκρασία στις περιοχές αυτές θα κυμανθεί από 16 μέχρι 32 ενώ στην Δυτική Μακεδονία και την Ηπείρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος θα είναι σήμερα γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά τις πρωινές ώρες.

Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί πό 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Από 23 έως 33 βαθμούς θα κυμανθεί η θερμοκρασίας στις Κυκλάδες, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια μέχρι το απόγευμα.

 

 

 

 

Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προς υπεράσπιση της εξέγερσης στο Ferguson. Του Robert Stevens II

Συναυλία στον Πύργο Ουρανούπολης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού