in

Η αθλιότητα δεν ηττήθηκε, συνεχίζεται. Του Θεόφιλου Σιχλετίδη

Η αθλιότητα δεν ηττήθηκε, συνεχίζεται. Του Θεόφιλου Σιχλετίδη

Σύμφωνα με τα… αξιόπιστα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, της ελίτ των φοροφυγάδων και των μεγαλοκαταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού, η Ευρωπαϊκή Ένωση (;) έχει έτοιμο ένα σχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που θα προκληθεί από ένα ενδεχόμενο ναυάγιο των συνομιλιών της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές της χώρας. Υπό το κύρος της… ανωνυμίας διάφοροι, από τα πρώην pay roll του συστήματος του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου, υποστηρίζουν πως αν το βράδυ της Κυριακής δεν βγει «λευκός καπνός» από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπάρχει έτοιμο σχέδιο για να μας στείλουν (ποιοι;) φάρμακα από τη Δευτέρα για να αντιμετωπιστούν οι (ποιες;) ελλείψεις. Φαντάζομαι πως υπάρχει έτοιμο σχέδιο και για τρόφιμα που θα μας τα πετάνε με αλεξίπτωτα αεροπλάνα των γερμανικών αερογραμμών και που θα προσγειώνονται πάνω στα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα στην Τσιμισκή ή στους τραπεζόδρομους της Ικτίνου και της Ζεύξιδος πάνω στα κεφάλια των θαμώνων. Ελπίζω οι Γερμανοί να μην μπερδέψουν τα κιβώτια που είναι για την Ελλάδα με αυτά που περίσσεψαν για το Κομπάνι και πέσει κανένα φορτίο με χειροβομβίδες στην Καρόλου Ντηλ και μετά θα έχουν άλλα…

Όπως μπορείς να καταλάβεις η αθλιότητα δεν ηττήθηκε την Κυριακή, συνεχίζεται γιατί είναι φτιαγμένη από τόσο άθλια υλικά που δεν μπορούν να ηττηθούν ποτέ, ένα πράγμα σαν τη βλακεία, το πιθανότερο και χειρότερο. Εντάξει, κάποιοι και κάποιες λούφαξαν και από το βράδυ της Κυριακής ανάβουν λαμπάδες και κάνουν προσευχές ώστε το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, εντός και εκτός Γερμανίας, να μην κάνει ούτε ένα βήμα πίσω, να ζητήσει και άλλα μέτρα λιτότητας, να αναγκάσει την ελληνική κυβέρνηση να πιεστεί με την πλάτη στον τοίχο μέσα σε ένα απόλυτο (κάτι που δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ) αδιέξοδο. Στη θέση τους έχουν εμφανιστεί κάτι άγνωστες… υπογραφές ξένων δημοσιογράφων που προφητεύουν αγριότητες και επεισόδια έξω από τα σούπερ μάρκετ και τους φούρνους, άδεια πρατήρια καυσίμων και μία νεοφιλελεύθερη εξέγερση με ηγέτη τον διαφημιστή Γλαύκο Αθανάσιο Τζήμερο, ο οποίος τσίμπησε και έσπευσε να δηλώσει «παρών» σε αυτή τη μάχη που έρχεται.

Η αθλιότητα δεν ηττήθηκε, συνεχίζεται αλλά θα πρέπει να την αγνοήσουμε, θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, την όποια δουλειά της, και η απ’ εδώ πλευρά θα πρέπει να κάνει τη δική της δουλειά που είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά την προετοιμασία για όλες τις πιθανές εξελίξεις, να κάνουμε δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνει το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, εντός και εκτός της Γερμανίας. Με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα προχωράμε και σε ότι αφορά τα φάρμακα, ιδιαίτερα αυτά για την αρτηριακή πίεση, το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο, εντός και εκτός Γερμανίας, καλύτερα είναι να τα κρατήσει και τις δικές του ανάγκες.

*Ο Θεόφιλος Σιχλετίδης είναι ένας από τους Δύο Λύκους: καθημερινά, 12 με 1, στο ρ/σ «Στο Κόκκινο 93,4»    

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Καλή δημοσιογραφία, κακή δημοσιογραφία, το θέμα ήταν να κερδίσει το «ΝΑΙ». Του Θεόφιλου Σιχλετίδη

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια